top of page

Přednáška Adama Ondry

Aktualizováno: 8. 5.

Bylo mi ctí fotografovat a popravdě více poslouchat přednášku Adama Ondry v lezeckém centru Hangar Ostrava. Celá přednáška byla více než dech-beroucí. Nastínění Adamova dětství, vztahu s rodiči a jejich stylu života. Samotnému mě to otevřelo oči. Když zmiňoval, že odjížděli skoro každý víkend kamkoli na skály a bydleli zásadně v autě na divoko, řekl jsem si přoč vlastně ne. Auto sem pořídil veliké, přesně z tohoto důvodu, tak šup to dodělat a začít takto žít.



Dalšími hosty byl pro mě perfektní člověk Pepe, kterého jsem poznal na stavění. Po nějaké době mi až došlo že právě Pepe je ten známý lezecký fotograf, který fotil lezce po celém světě. Né jak my dneksa. Na digitál a bum bum. Pepe měl poctivých 36 nebo 32 pokusů na jeden film. Byl jsem nadšen, když právě on promítal svoje diapozitivy.



A v neposlední řadě zde byl Asu, jako spolu autor velkolepého díla Perly východu. Samotné dílo se zabývá lezením v Moravském krasu. Více zde:



Celkově to mělo nádherný průběh, naprosto přirozený a všem takovéto aktivity doporučuji. Myslím že poslouchat a hlavně naslouchat, takhle úspěšným a motivovaným lidem, musí mít pro každého z nás blahodárný účinek. Každému to něco dá.



39 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page